Persienner i Nacka och Sundbyberg

Persienner i Nacka och Sundbyberg

Här på vårt eminenta företag, Valla Persienn & Städ får du all tänkbar hjälp, när du är i behov av persienner i Nacka eller Sundbyberg. Med hjälp av vår långa erfarenhet och den kunskap som vi har, så ger vi dig möjlighet att få expertråd och persienner som du verkligen kan vara nöjd med. Innan du bestämmer dig för vilken typ av persienn eller solskydd som du vill köpa, så kan du be oss om råd. Vår personal är väldigt serviceinriktad och den kan ge dig de bästa och de mest professionella råden inom vår bransch. Här hos oss erbjuder vi endast kvalitativa produkter, som har genomgått en särskild prövning, så att de verkligen är helt perfekta.

En helt egen fabrik

Vi har en egen fabrik, i vilken vi tillverkar våra egna persienner. De persienner som vi tillverkar och som vi sedermera säljer i butik till kunder har en garanti på tre (3) år. Detta innebär med andra ord att du som kund verkligen kan känna att du får bra produkter med hjälp av oss. Vi är ett företag som lägger mycket tid på kvalitet, lönsamhet och trivsel.

Vad är tanken med vår verksamhet?

Tanken med vår verksamhet är att kunna förbättra våra kunders klimat genom att sälja och montera måttanpassade solskyddsprodukter till hemmiljö, företag och offentlig miljö. Vi erbjuder utöver våra produkter inom persienner även tjänster inom städning åt såväl privatpersoner som företag.

Är du intresserad?

Om detta låter intressant och om du vill ha hjälp av oss, så är du välkommen att kontakta oss och vår erfarna personal. Tillsammans med oss, så kan du få en produkt, som du verkligen bli nöjd med. Om du har några speciella behov eller önskemål, så brukar detta sällan vara några problem, utan vi löser det. Vi ser fram emot att kunna vara dig behjälplig, oavsett om du behöver litet- eller mycket hjälp.